Boho Bikini’s online shoppen op www.fashionobsession.nl

 

 

 

Een van onze nieuwe merkjes is BOHO BIKINI’S. Dit is een Nieuw bikini merk van Nederlandse bodem, met geweldige pasvorm en een amazing design. Een BOHO bikini herken je direct, ze hebben een hele eigen identiteit.

 

Met Boho bikini shop je ALTIJD jou perfecte bikini. Want bij de Bikini’s van BOHO kun je naar eigen smaak alles Mixen & Matchen. Dus wij zijn helemaal blij met BOHO BIKINI. Je kan ze kiezen in welke maat je maar wilt, in welke kleur je maar wilt en in welke soort je maar wilt. Dus nooit meer een te groot broekje en een te klein topje. Bij boho bepaal je zelf de maat, kleur en print.

 

De BOHO bikini broekjes hebben allemaal hetzelfde model. Dit model is ook meteen het perfecte model. De BOHO bikini bottom valt perfect om je billen en is niet te groot en niet te klein. Elk bikini broekje heeft een soort van tailleband die eindigt in een lint om te strikken. En omdat je deze Boho bikini broekjes zelf kunt strikken zitten ze dus altijd perfect en zoals jij dat wilt. Er Zijn BOHO bikini broekjes in effen kleuren zoals geel, army en pink, en er is een Boho broekje in een aztek printje. Er zijn Boho broekjes in army, geel, roze en print die een tailleband hebben in het Aztek printje. Alle bikini broekjes van Boho hebben aan weerkanten een Tuquoise siersteen.

 

De BOHO bikini topjes zijn er in 2 soorten. Er is de BOHO Bandeau bikini top en de BOHO triangel bikini top.

De BOHO bandeau bikini top is het perfecte model voor een tropische vakantie. De tops zijn er in 4 verschillende soorten: roze, geel, army green en in een aztek printje. In het midden van de top zit een turquoise siersteen die de tops een sierlijke en stijlvolle uitstraling geven. De tops sluiten achter met een strikje waardoor je de top precies zo kunt dragen zoals jij dat graag wilt. De bandeau bikini top bevat een koordje waardoor je de top ook met bandjes kunt dragen als je een duik wilt nemen.

De andere BOHO bikini top is in een triangel model. De triangel top van Boho zijn er in 4 verschillende soorten namelijk in geel, roze, army green en in een trendy aztek printje. De Boho triangel top kun je strikken in de nek en op de rug zodat de Boho bikini top perfect kunt dragen en het top altijd perfect past. Aan de bovenkant van de cups van de top zitten 2 turquoise sierstenen die de top een stylish en luxe uitstraling geven. In de cups van de triangel top zit en verstevigd laagje waardoor de top mooi en comfortabel draagt.

Kortom met deze prachtige BOHO bikini tops en broekjes stel je gemakkelijk een super trendy, stijlvolle en sexy bikini samen waarmee je heerlijk kunt mixen and matchen en je veel verschillende beach looks kunt maken. Met een bikini van BOHO ben je stylish, fabulous and totally ready for the summer! Shop daarom nu snel op www.fashionobsession.nl !