B.loved zomer 2015

We naderen het einde van het jaar, dat betekend dat de meeste van ons modemeisjes nu druk zijn met het scoren van de perfecte winterjas. En dan het liefst met bijpassende sjaal en muts. Wij van fashionbsession zijn daar natuurlijk ook heel druk mee. Maar hier sluimert ook al weer wat anders. We zijn inmiddels al weer druk met de komende zomercollecties. Graag gunnen we julie een kijkje in onze keuken door een preview van wat er gaat komen.

Laten we het eens hebben over een van onze persoonlijke favoriete B.LOVED FASHION.
B.loved heeft zijn oorsprong in sierraden en is daarna verder gegaan in het ontwerpen van fashion. En dat doet B.loved fenomenaal want B.loved maakt juweeltjes van kleding . Voor de B.loved zomercollectie 2015 is Ibiza als inspiatie bron gebruikt. We hebben het al een tijdje geleden ingekocht maar we zijn nog steeds erg enthousiast over deze geweldige collectie. Want hoe knap is het dat een merk als B.loved zichzelf steeds maar weer weet te overtreffen. Want dat hebben ze echt weer gedaan in de komende B.loved spring-summer collection. Deze zit namelijk vol met musthaves die je zomerse outfits de perfecte finishing touch gaan geven.
Natuurlijk zijn er in deze collectie weer B.loved sjaals. Die mogen zeker niet ontbreken want B.loved is worldfamous voor de sjaal die ze maken. We hebben ook B.loved jurkjes ingekocht die te snoeperig voor woorden zijn. B.loved heeft ook beeldige shirts gemaakt. We gaan jullie zeker op de hoogte houden van al het moois van B.loved dat gaat komen, dus als je ons volgt op twitter en of Facebook blijf je zeker op de hoogte.