BOHO BIKINI 2017

NIEUWE COLLECTIE BOHO BIKINI 
 SUMMER 2017 

De dagen worden langer en langzaam wordt het wat warmer. Hoewel er nog steeds koude dagen tussen zitten. Maar wij laten ons niet van ons stuk brengen, want 1 ding is zeker.... De zomer komt eraan YAY. Tijd voor zomerse kleertjes en beachwear.
Wij houden van mooie spulletjes van goede kwaliteit, die niet alleen mooi zijn maar ook erg fijn zijn om te dragen. BOHO BIKINI past perfect in dit plaatje. Want de bikini's van Boho Bikini zijn niet alleen beeldschoon, maar ook nog eens erg fijn om te dragen en wat ook niet onbelangrijk is Boho Bikini's zijn zeker niet te duur. Wij worden blij van Boho Bikini's!
Waar BOHO BIKINI ook super in is dat is het Mix & Match concept. Je stelt jou BOHO BIKINI zelf samen. Je kan alle maten, kleuren en modellen samen mixen en zo jou perfecte Boho Bikini samenstellen. Zo kunt jij vol confidence over het strand paraderen en heel veel bewonderende of jaloerse blikken scoren ;) Alle bikini's uit de nieuwste BOHO BIKINI collectie passen mooi bij elkaar. Alle kleurtonen en dessins matchen met elkaar zodat echt elke combi mogelijk is. En omdat het fijn is om wat te kiezen te hebben hebben wij van Fashionobsession.nl heel veel Boho Bikini's voor jullie ingekocht. Dat komt ook een beetje omdat wij zelf niet konden kiezen, want de Boho Bikini's zijn allemaal zo leuk!!! 
De BOHO BIKINI'S summer 2017 zijn nog mooier dan voorgaande jaren. We love the New Boho bikini colors als Smaragd green, Dark taupe, Lavender lila, Sweet pink & Coral. Uiteraard zijn er ook weer erg mooie modellen bikini tops zoals de Boho bandeau bikini, Boho triangel bikini top en de Boho wrap bikini top. En ook in de broekjes kan je kiezen welke jij het liefste draagt, zoals de Boho Brazilian bikini bottoms,  Boho stik bikini botoms en het wat grotere Boho bikini broekje.
Thats why We  BOHO BIKINI