By DanieDe By Danie zomer collectie van 2015

Wij van fashionobsession zitten nooit stil. We houden altijd onze ogen en oren open voor nieuwe merkjes. Zo komen ze altijd wel merken tegen waar jullie blij van zullen worden. Want ons doel is voor jullie de juweeljes uit al het mode geweld te sorteren. Voor het Komende modeseizoen van de zomer van 2015 komen er weer geweldige merken bij. Een van de merken die ons mode hart heeft gestolen is By Danie.
By danie is het fashion label van Danie Bles. Wie Danie Bles is hoeven we jullie niet meer uit te leggen. Danie Bles is de styliste van vele celebs uit Nederland maar ook ver daar buiten. Ze heeft dan ook een geweldige goede kijk op mode. Danie Bles weet als geen ander de fashion trends te vertalen naar draagbare mode waar we hebbnrig van worden. Want fashion van By Danie voegt echt wat toe en zorgt ervoor dat je je goed voelt zodat je dat ook uitstraalt. De stijl van Danie Bles is niet zomaar in 1 woord te omschrijven maar het is wel altijd fashionably. Maar als we zeggen Boohoo chic met allure, dan is dat wel wat we denken bij het zien van de Nieuwe By Danie collectie. De Danie Bles zomercollectie 2015 is onder verdeelt in enkele verschilende styles. Zo kan iedereen zijn eigen favoriete style kiezen.
Zo is er de By Danie style die we Bohoo Meisjes kunnen noemen met veel witte By Danie jurkjes, By danie tuniekjes met kant en By danie blouses met mooie details.
Ook is er een stijl die we de By Danie western style noemen, met stoere by Danie ruitblouses. Geweldige suede jasjes van By danie en stoere BY Danie shorts.
En dan is er nog een wat stoerdere style voor de Rock&Roll meisjes onder ons. boho rock ‘n roll-meisjes gekleed in broderie anglaise jurkjes, poncho’s van By Danie en lederen jasjes.

De Presentatie en shoot van deze nieuwe By Danie collectie was op Ibiza. We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. En wanneer je By Danie online kun shoppen op fashionobsession