www.fashionbsession.nlGoldbergh winterfashion 2014 2015

Ieder jaar kijken we weer reikhalzend uit naar de wintercollectie van Goldbergh. De Goldbergh zomercollectie mag er natuurlijk ook zijn. Deze zomerse Goldbergh collectie is nu on sale. En koop je dus nu Goldberg met hoge kortingen. Maar de wintercollectie van Goldbergh blijft toch extra speciaal. Want Goldbergh is het wintermerk bij uitstek. Goldgbergh fashion heeft ook haar roots liggen in de winterse glamour sports. Goldbergh maakt ook de meest brilliante wintersport kleding zodat jij er ON PISTE geweldig uitziet. Maar ook OFF PISTE is Goldbergh winter fashion geweldig om te dragen.
We hebben het dan ook groot aangepakt deze winter en er lekker veel van besteld. Want online shoppen is toch het leukst als er veel te kiezen valt. Maar eigenlijk komt dat omdat de nieuwe collectie van Goldbergh te mooi was om te kunnen kiezen. De Goldbergh winterjassen zijn weer om van te smullen, heel stylish en heerlijk warm. De winterjassen van Goldbergh zijn gemaakt met echt bont en zijn gevuld met zachte en warme donsveertjes. Ook is er bij de Goldbergh jassen de keuze om te kiezen voor fakefur. Dus als je je hart verloren hebt aan een warme winterjas van Goldberg. Maar je denk tegelijker tijd ook wat jammer van de bont. Mail ons dan want alle jassen zijn te bestellen in real fur en fake fur. Zo kan iedereen de Goldbergh winterjas dragen waar je jezelf het meeste in thuis voelt. Een winter jas van Goldbergh koop je ook niet voor 1 seizoen. Door de extreem goede kwaliteit kan je er heerlijk lang mee doen en wordt de jas eigenlijk alleen maar mooier.
Maar Goldbergh fashion is meer dan winterjassen met glamour uitstraling. Er zijn ook poncho's van Goldbergh. Hierboven zie je een foto van DE Goldbergh poncho. Deze poncho is heerlijk zacht en warm en is ook nog een ontzettend stylish. Ze zijn nu nog niet uitgleverd maar we worden al gebeld voor reserveringen. Dus wacht niet te snel, de goldbergh poncho is nu al erg populair. Ook is er een Goldbergh das in het zelfde dessin als de poncho.Zoo wordt het super mooi om deze als set te dragen. En we hebben heerlijk zachte en warme Goldbergh vesten besteld. Want een Goldbergh vest is niet alleen warm maar ook nog een erg hip en stylish. Zelfs styliste en top designer Dani Bles heeft een zwak voor de fashion van Goldbergh. Ze heeft het zelfs een Goldbergh trui in haar tableau vivant gebruikt in het fashion center. In dit tablau voorspelt ze wat de must haves gaan worden van het komende mode seizoen