WW.FASHIONOBSESSION.NLAll time favorite brand: Jacky Luxury

Jacky Luxury is een van onze favorite merkjes. Niet voor niets want Jacky Luxury fashion is fun, flirty en trendy.  JACKY LUXURY designed luxueuze, trendy en betaalbare kleding. En dat is precies wat wij belangrijk vinden in een fashionbrand. Als geen andere weet het desig team van Jacky Luxury de trends van de rode loper en de catwalk te vertalen in fijne fashion items waar julie en wij erg blij van worden en ook nog een erg betaalbaar zijn. Naast het feit dat het allemaaln iet de wereld kost vindt Jacky Luxury het wel erg belangrijk dat alles van goede kwaliteit is. Ook daar worden we blij van want we wilen lang plezier hebben van onze spulletjes.
In de Jacky Luxury collectie zien we pretty Jacky Luxury dresses, tunics, T-shirts, jeans,  tracksuits, jackets en fabulous sneakers! Al deze Jacky Luxury items zijn altijd erg mooi van kleur en print en zijn gemaakt van de beste materialen  als satin, voile, linnen, cotton and leer.
Er zijn 4 Jacky Luxury collecties per jaar waar we elek jaar weer heel erg naar uit kijken. Zo is er de Jacky Luxury hersft-winter collectie waar we ook altijd de Jacky Luxury winterjassen in zien, deze zijn elk jaar weer echt musthaves en ieder jaar zijn ze weer mooier. Dan is er de Jacky Luxury flash collection voor de feestdagen, Hierin zitten ook de fijne musthaven Jacky Luxury spijkerbroeken. In het begin van het jaar wordt de Jacky Luxury lente-zomer collectie. Dat is de collectie die je nu online vindt. De Jacky Luxury zomercollectie 2015 is weer ontzettend mooi met kanten Jacky Luxury jurkjes, de Jacky Luxury shirtjes met I love print en Jacky Luxury loungewear is stoer maar chic design. Op dit moment kijken we heel erg uit naar de komende Jacky Luxury collectie; De Jacky Luxury high summer collection 2015. Die wordt weer fenomenaal. Maar dat zijn we wel van dit mooie modemerk gewent