Josh V seventeen collectionJ

Josh V 17th collection

De Josh V High Summer collection 2016 online

Terwijl we dit schrijven zitten we al op het puntje van onze stoel. Morgen komt namelijk de Josh V Seventeen collectie bij ons binnen. En we kunnen niet wachten op al die mooie Josh V accesoiries en fashion. Het wordt weer een geweldige zomer.
Vorige week hebben we de Josh V Party collection al ingekocht. Deze collectie is komt pas aan het einde van het jaar binnen. Het wordt alweer de 19th collection van Josh V. De Josh V Party collectie 2016-2017 heeft zoals elke Josh V collectie weer een thema. Het thema van deze collectie zijn mooie cristals in dark denim kleurtjes. Eigenlijk dus de opvolger van de Pink cristalsl die in de Josh V FW 2016 collectie zijn verwerkt. Het is overbodig om te zeggen dat die collectie ook weer amazing is en we er alweer extreem hebberig van werden. 
Maar goed we dwalen af, toen we toch in de mooie Josh V showroom waren, hebben nog snel even een blik geworpen op de Josh V High Summer collectie. Dat is de collectie die nu binnen komt. Ons modehart maakte een sprongetje, want we waren vergeten hoe verschrikkelijk mooie deze collectie eigenlijk is. 
De rode lijn van de nieuwste Josh V High collectie is een wolken thema. Die  zien we terug in de prints van Het Josh V Meryl shirt en de Josh V Nadeen troussers. Ook de kleuren van deze Josh V collectie zijn weer erg leuk om met elkaar te mixen en matchen. Zo zijn er seablue, pale bluch, heavy cloud, quartz grey & pink elephant (zelfs de namen van de kleuren zijn mooi). UIteraard zijn er in de nieuwe Josh V collectie weer mooie tassen. We zien de alltime favorites weer: De Waylon wallet en de Caressa clutch. En helemaal nieuw is de Josh V Lizzy bag. In prachtig leer met een reptile motief. De fashion items van deze Josh V Seventeen collectie zijn ook weer fenomenaal. Ook daar zien we weer een all time favorite, De 17th Livia top in grey. Er zijn ook mooie dresses als de Josh V Elsie dress zoals op de foto en de Josh V Elaine dress. sexy skirts zoals De relaxte Josh V Tessie skirt en de Olina kirt en heelll apart is de Tulia skirt. Mooi om te matchen met een top zoals de Josh V Elaine top. 
We hebben uiteraard weer lekker veel Josh V items ingekocht zodat jullie herlijk online kunnen shoppen. We hopen dat jllie net zo blij worden van de ze 17th collectie van Josh V. Waarschijnlijk wel hoor want de collectie is weer helemaal top