eleven collection van Josh VThe Party collection van Josh V 2014-2015

Gisteren was het dan zo ver, de inkoopdag van de nieuwste party collectie van Josh Veldhuizen. Deze mooie collectie staat bol van symboliek. Het is de elfde collectie van Josh Veldhuizen. Daarom heet deze collectie the eleven collection. Deze collectie is gevuld met hele gave items en overtreft weer de vorige Josh V party collectie. Deze elfde collectie van Josh V is een echte partycollectie. Maar Josh Veldhuizen heeft er wel voor gezorgd dat het de items uit de Eleven collection perfect buiten de feestdagen om gedragen kunnen worden. Er zitten een paar items in deze elfde Josh V collectie waar je echt van weg geblazen zult worden. 
Meteen toen we binnen kwamen in de mooie Josh V showroom sloeg de hebberigheid toe. De ontvangst was zoals altijd weer erg hartelijk en warm. Inkopen bij Josh V is altijd een feestje. Niet alleen omdat Josh V de mooiste showroom van Nederland heeft, maar O wat is het allemaal weer mooi en draagbaar. Latoya loodste ons weer door deze mooie eleven collectie heen. Kiezen was echt te moeilijk het ene item was nog moier dan het andere item.
In deze Josh V Eleven collection staan weer een paar kleuren centraal. We zien mooie koperkleuren en nude tinten in deze Josh V collectie. Maar ook mooi en classy basic black is goed vertegenwoordigd in deze party collectie. Er is weer heel veel leer indeze collectie verwerkt. De leren broeken van josh V blinken uit door pasvorm en draagbaarheiden de leren rokken van Josh V zijn sexy en chic. Natuurlijk zitten er in deze Eleven collectie heel veel vrouwelijke partydresses van Josh V. Wat helemaal geweldig is zijn de Josh V bontjes. Deze zijn niet van echt te onderscheiden en luxe, vol en superzacht. 

Zucht nu maar wachten tot al dat moois binnen komt. Gelukkig is de Josh V Sahara collectie bij ons binnnen is en deze hoogzomer collectie van Josh V is fabulous. En de Josh V summersale van de Rumour collectie nu in volle gang. De spulletjes vliegen echt de deur uit. Niet zo raar als je Josh V met korting kunt kopen, toch?