what is happening 

Sinds onze laatste blog is er heel veel veranderd. Inmiddels hebben wij ook een fysieke winkel in sas van Gent. Dit is super leuk want dan krijgen wij ook de kans om jullie eens persoonlijk te ontmoeten. En jullie zijn allemaal even lief en aardig. Het pand aan de Gentsestraat zeven in sas van Gent is een heel mooi oud hoekpand. De hele Gentsestraat is trouwens ontzettend schattig en heel erg leuk. Het is een allegaartje van winkeltjes en horeca en is een super leuke mix. Wij hebben het heel erg naar onze zin in ieder geval. En het is ook superleuk dat jullie ons zo snel al wisten en weten te vinden. En nog steeds voelt het niet aan als werk. Het is al meer dan 10 jaar een uit de hand gelopen hobby voor ons. Elke dag huppel ik weer blij van de trap naar beneden, want wij wonen boven de winkel. 
Er is flink gepoetst en geveegd en geplakt en geverfd in de afgelopen jaren in en om de winkel. Maar de Fashionobsession shop wordt nu echt zoals we het ons alle tijd hebben voorgesteld in onze dromen. 
We zouden het leuk vinden om jullie eens te mogen verwelkomen in, maar ook online gaan wij gewoon door zoals we altijd gedaan hebben. Met dezelfde service en dezelfde blijheid ????

Fashionobsession