Josh V high summer 2017           

JOSH V TWENTY-ONE COLLECTION

De Josh V High Summer collection is een van de leukste collecties van het jaar en wij kijken er altijd al rijkhalzend naar uit. En eindelijk is hij dan bij ons binnen en dan is de Josh V collectie eigenlijk altijd nog mooier dan verwacht. Deze mooie Josh V high summer 2017 collectie wordt gekenmerkt door frisse kleuren heldere prints en gewaagde modellen die net even anders zijn dan anders. Josh Veldhuizen is master in het creeeren van collecties om hebberig van te worden. Neem snel een kijkje in deze Josh V Twenty-one collection. Deze mooie hoogzomer collectie zal in meerdere leveringen worden gepresenteerd en wij kunnen niet wachten. Wij zetten al even onze fashion favorites op een rij.
LOOK AND FEEL SPECTACULAR!

Josh V Alana top. We absolutely adore the Alana top. Deze mooie top heeft open schouders. Net als onze andere fashion favorite de Livie sweater. Maar dan nog wat zomerser
Josh V Erin top. Deze losjes vallende Erin top is een heerlijke zomertop met een losse pasvorm en een mindblowing print in Leopard Blush. Wauw wat is deze print mooi!
Josh V Milla top, We love top show our shoulders. Er is geen lookje zomerser dan de off-shoulder look. Deze zacht roze top geeft sexyness en klasse aan je look.
Josh V Aliza top. Deze top staat al vanaf het begin op onze wish list. Deze mooie a-symetrische top laat 1 schouder bloot en heeft 1 lange mouw en ook weer in onze favo print Leopard Blush.
Josh V Kira top. Deze top is zomers en trendy. Door het luxe kant oogt deze top superluxe en supersexy. Geweldig om te dragen op een mooie rok naar dat etentje met je lief.
Josh V Jilly dress. Dit is de meest spectaculaire jurk uit de Josh V Twenty-one collection en has it all! In classy zwart-wit met een ruche en off-shoulder; WE LIKE!
Josh V Elora skirt. Every woman needs a skirt like this. Deze nude rok kan je naar kantoor dragen maar kan ook naar een feestje. De gouden knoopjes zorgen voor een classy look.
Josh V Krissy pants. Deze broek heeft verder geen introductie nodig. Dit is de perfecte broek met killer pasvorm en geweldig draagcomfort. De zacht roze kleur maakt hem summerproof.
Josh V Lina. Josh V maakt de meest geweldige schoenen die echt de deur uitvliegen. Wij zijn verlieft op de LINA heels met de mooie pompons. Het zijn echte must-haves!!

Genoeg gekletst. Maar een ding is duidelijk. Wij zijn super enthousiast over deze Josh V High Summer collectie van 2017. Wauw wat een mooie kleding en dan hebben we het nog niet over die prachtige LINA heels. Wij willen alles wel. En jij? heb jij al een favoriet of moeten we zeggen favorites ;-))