Fab Fashion show by JOSH V, SS 2016 - The 16TH Collection

JOSH V SS2016JoshVss16

Most fab fashionshow by Josh V ever!

Het kriebelde al bij ons sinds de invite van de Josh V fashion show op de mat viel. Gisteren avond was het dan zover: De Josh V fashion show. We zaten de hele dag al te wiebelen op onze bureau stoelen want wat waren we allemaal benieuwd naar de Josh V spring summer collectie 2016. En Josh Veldhuizen heeft ons weer niet teleurgestelt want het was echt in 1 woord Fantastisch en we hebben met volle teugen genoten. VIVA LA FASHON.

Josh Veldhuizen maakt altijd mooie collecties. Dus eigenlijk kon de Josh V lente zomer collectie van 2016 niet anders dan mooi zijn. Maar het was dus echt mooier dan mooi. We zagen de ene na de andere beauty over de catwalk lopen het was echt adembenemend, we werden zooo hebberig. O wat is onze Josh V wishlist weer lang.

Josh V show in het scheepvaart museum 

Ook de locatie van de Josh V show in het scheepvaart museum was verrassend en spectaculair. Het gebouw is al erg mooi en prestigieus met  een statige uitstraling maar de binnenplaats van het scheepvaart museum is helemaal amazing. De binnen plaats van het scheepvaart museum is overkoepeld met een glazen dak en dit geeft een sprookje achtige sfeer en past perfect in de setting van de Josh V fashion show. De Josh V show was trouwens de eerste fashion show ever die plaatsvond in het scheepvaart museum en dat terwijl de locatie zich uitermate leent voor mode shows en events. Helemaal toen de zon onderging en de lichten aangingen.
Josh Veldhuizen geeft altijd alles zo haar eigen twist zo ook de catwalk, Deze was een stylish witte loper die in een V vorm was gelegd. Een brilliante vondst want zoals julie weten is de V van Josh V een rode draad die door de Josh V collectie heen loopt net zoals het Gunlogo. Ook was er een stage waar een DJ ons al in de stemmig bracht. 

Al toen we bij het scheepvaart museum naderde zagen we vanuit de verte al de Josh V meisjes in de mooie beroemde Beautygloss-JoshV jurkjes staan. We werden warn en hartelijk verwelkomd en kregen een heerlijk koel glaasje bubbels. Gelukkig want het was een warme dag. We kregen onze plaatsen voor de Josh V show en deze waren perfect, We konden alles erg goed bekijken. Ook was er aan een Josh V goodie bag gedacht, bomvol met allemaal mooie attenties en wat lekkers om te drinken. Eenmaal op onze front row seats konden we alles eens rustig en op ons gemak bekijken. Wat en mooie locatie, de geweldige V-shaped catwalk en wat waren de Josh V meisjes druk in de weer, allemaal gekleed in de beauty dresses en de Aylin dresses van Josh V. Ook werd alles rechtstreeks uitgezonden op Periscoop, daar zag je zelfs de backstage beelden van de Josh V show.  Alles klopte en was tot in de puntjes geregeld en verzorgd.

foto Roy van Ingen

De show was een spectakel op  zich en werd aangekondigd door de mooe Marvi Rieder die stylish gekleed was in het mooie Josh V Athena jumpsuit. Ze gaf een korte uitleg over de show en deed wat korte interviews met Bastiaan van Schaik en Mariana Verkerk. Want een fashion show van Josh V  wordt uiteraard ook druk bezocht door BNers en Bloggers.

De show zelf was meer dan spectaculair en we zagen heel erg veel moois voorbij komen, De JOSH V SS 2016 collectie is super gaaf.De kleuren van deze Josh V 2016 zomer collectie zijn typisch Josh V in wit, cream, pearly grey, taupe en poeder roze met hier en daar een touch of stylish black. We zagen Stylish Josh V jurkjes. Amazing Josh V setjes -  rokjes en mathing topjes in 2 kleuren. Hotte Josh V jumpsuits met mooie details. Sexy Josh V skirts. Mooi gesneden Josh V jackets. Perfect zittende josh V broeken en as ever Catchy t-shirts van Josh V. Ook de Josh V Accesoires stalen de show en matched perfect met al het moois op de Josh V catwalk. We zagen wannahave Josh V tassen, clutches en wallets
En we hebben ook een fijne news-flash voor jullie. Binnenkort shop je bij ons op fashionosession ook de schoenen van Josh V online Alle Josh V shoes die we op de catwalk voorbij zagen komen ook weer in deze Josh V spring summer 2016 collection. Als finishing touch en onder luid aplaus kwam Josh Veldhuizen de catwalk op, stijlvol gekleed in een witte Josh V jeans met scheuren en Josh V jasje met cut outs. We like!!! But we liked every thing really. De Josh V SS2016 is beautifull

Na de show was er nog een opreden van Jayh en konden we nog heerlijk even borrelen en bijpraten over al dat moois. We hebben genoten en kunnen niet wachten. De JOSH V SS 2016 is rond januari online  te shoppen op fashionobsession.nl. Binnen kort mogen we deze mooie collectie inkopen in de mooie Josh V showroom

Nog even wachten en dan: Online The 16th collection van Josh V 
Keep you posted

XOXO