De zomer collectie van Labee a Porter; sneak preview 2016

labee a porter zomer 2016

Charlotte Labee heeft iedereen versteld Laten staan met haar sprankelende fashion show van Labee fashion.

Iedereen kent Charlotte Labee wel als onze mooie Nederlandse miss. Dat Chalotte Labee meer is dan alleen maar een beauty heeft ze inmiddels wel bewezen. Na het presenteren van verschillende tv pogamma's en het hosten van verschillende succesvolle events wat het tijd voor haar eigen fashion label; Labee-A-Porter. Hier zijn wij dus heel blij mee. Want bovenal staat Charlotte Labee bekend om haar fashion tast. Ze ziet eralijd hip en up to date uit en kleedt zich bijzonder goed. De stijl van Charlotte labee laat zich omschrijven als feminin, draagbaar, cassy met een vleugje Ibiza chic. Het goed nieuws is dat we en nu altijd zo mooi als Charlotte Labee uit kunnen zien.
Deze zomer kwam de  eerste collectie van Labee A Porter uit. Deze collectie vliegt op dit moment echt de deur uit op fashioobsession.

labee a porter  Op 16 Juni was het dan zover. de allereerste fashion show van labee a Porter. De locatie van deze show was spectaculair, de Maassilo zorgde voor een sprookjesachtige ambiance. Charlotte Labee weet zich steeds weer te onderscheiden, wanneer iedereen showt in Amsterdam kiest ze voor een hippe locatie als de Maas silo in Rotterdam. Deze edgy locotie zorgde ervoor dat de Labee collectie 2016 nog beter uit de verf kwam. Aan alles was gedacht de de labee fashionshow was tot in de puntjes verzorgt en geregeld. De entree was een warm welkom met een fijn glaasje bubbels voor alle genodigde. We werden welkom geheten door mooie modemeisjes die allemaal al gekleed waren in de allernieuwste labee zomercollectie van 2016. We werden meteen blij van deze sneak preview voor volgende zomer. De Labee girls waren gekeed in jumpsuits in strapless modelletjes in candy colors als soft peach en mint en in poncho's met lange franjes die als een mooie waterval om hun heen vielen. Na het warme welkom werden we begeid naar de liften naar een boven verdieping. In de lift werden we verrast door gorgeous lift boys die ons naar boven begeleiden. Hihi hoezo geweldig uitzicht... Eenmaal boven werden we helemaal ethousiast want we werden begeleid naar onze frontrow seats. Maar eerst werden we uitgenodigd om wat lekker snoepjes mee te nemen om tijdens de show op te knabbelen. Wat waren we blij met onze plek voor aan de catwalk en precies in het midden zodat we niet hoefden te missen van de Labee show. Het was een prachtig gezicht, die mooie lange catwalk met aan de achterkant een verlicht scherm met het logo van Labee a Porter. Ook de pers was in grote getalen aanwezig. Dat is niet zo gek want er worden steeds meer itgirls,modemeisjes en BNers gespot in fashion van Labee a Porter. Wat ook erg bijzonder is dat er ook echte IT girls meeliepen in deze amazng Labee show. Zo zagen we Marvi Rieder, Renée Vervoorn en Beertje van Beers over het plankier gaan in plaatjes van Labee a Porter.
Na even ongeduldigd wachtten begon dan de spectaculaire Labee fashionshow summer 2016. Ook de opening was geweldig, de mooie modellen stonden tegen een zonverlichte stralende orangerode achtergrond, de muziek was heerlijk en opzwepend. Alles maar dan ook alles klopte aan de zomerse fashionshow van Labee.
Want we zagen op de catwalk de ene na de andere musthave voorbij paraderen. Zo zagen we amazing maxidresses van Labee. Kekke tuniekjes van Labee met vrolijke franjes. Comfy jumpsuits van Labee. Wannehave kanten jurkjes van Labee en feminin rokjes van Labee. Ook aan de accesoires was gedacht want de modellen droegen ook hebberig makende Labee tasjes die de outfits een finishing touch gaven. Als laatste kwam Charlotte Labee haar welverdiende applaus in ontvangst nemen. Zij droeg het key item uit de Labee collectie. Een geweldig zachtgeel jurkje wat haar geweldig stond.
Na de show was het feest nog lang niet afgelopen want ook de afterparty was tot in de puntjes verzorgd. Aan alles en iedereen was gedacht. Deze vond ook plaats in de Maas silo met uitzicht op de skyline van Rotterdam in de ondergaande zon. Er waren Labee girls die heerlijke ijsjes schepten. Er was een Martini coctail bar waar de cute Martini guys ons van fijne coctails voorzagen. We konden ons laten vereeuwigen in de fotobooth, weer eens wat anders dan een Selfie hihi. Om de avond perfect te maken was er een fijne DJ die ons de dansvloer op lokte. Needless to say, het was nog lang onrustig...

Dus Thanx Charlotte Labee en team voor deze amazing show en onvergetelijke avond, wij hebben weer heel veel inspiratie opgegedaan.

Inmiddels hebben we ook de Labee zomercollectie 2016 ingekocht. En door al die fijne inspiratie hebben we bijna de hele Labee a Porter collectie ingekocht. Hiervoor waren we uitgenodigd in de splinternieuwe en gezellige Labee showroom. Hier hingen alle juweeltjes klaar om bewonderd te worden. Hoewel we hier nog even op moeten wachten, met een beetje geduld, moet dat goed komen. We keep you posted!