Labee a porter blog

NEW BRAND: LABEE-A-PORTER

Het is alweer een tijdje geleden dat bij ons op het fashionobsession HQ een pakketje binnenkwam. In dat pakketje zat een aankondiging met brief en lookbook van een nieuw modemerk: Labee-a-Porter. En al bij de eerste blik op dit mooie lookbook waren wij al om. En toen hadden we er nog niet eens in gebladerd. En toen we echt in het Labee lookbook gingen bladeren was ons enthousiasme helemaal niet meer te stuiten. Elke pagina was weer een verrassing en we werden steeds blijer en onze wishlist steeds langer. Dus we zijn maar wat blij dat de mooie Labee collectie nu eindelijk bij ons binnen is.
Labee a Porter is het modekind van Charlotte Labee. Nu gaat er bij vele van ons al een klein lampje branden. Want Charlotte Labee is een It-girl met een jarenlange succesvolle carriere als fashion model. Zo was zij in 2008 de winares van de Miss Universe Nederland verkiezing. Ook kennen vele van ons haar als presentatrice van LifestyleXperience.
Doordat Charlotte Labee al een hele tijd meedraait in de fashion undustrie heeft zij een uitmuntend gevoel van stijl ontwikkelt. Niemand zal Charlotte ooit betrappen op een fashion-faux en ze ziet er altijd hip en fashionably. Haar stijl is laidback chic en elegant.
Het beginnen van een eigen fashion label was dus eigenlijk geen verrassing. Ook de naam Labee a Porter is een brilliante vondst  en is uiteraard naar Charlotte labee zelf vernoemd. Wij zij er maar wat blij mee dat we ons net zo mooi kunnen kleden als Charlotte.

De stijl van Labee a Porter reflecteerd de stijl van It-girls. Het is laidback chic met een vleugje Ibiza. Deze collectie is de eerste collectie van Labee a Porter en het is ook meteen een collectie vol musthaves. Het fijne van de fashion van labee is dat je het vaak voor meerdere gelegenheden kunt dragen. Het is natuurlijk altijd fijn om te kunnen combineren en te mixen en matchen.
Wij zijn fan van de Labee zomercollectie, want alles kan zo in ons koffertje en mee op vakantie. Zo zijn er ontzettend mooie Labee jurkjes en geweldige Labee playsuits en allemaal is fijn materiaal dat licht en luchtig is om te dragen. En in kleuren en printjes waar we blij van worden. Juist door het gebruik van deze mooie materialen en prints is de collectie van Labee a Porter anders dan anders. 
Zo is er het Labee Benirras jumpsuit in een kort model om je zongebruinde benen te showen. En het Labee Eden jurkje in snake of chevron print. De Labee Zembla dress in sunny yellow die uiteraard op en top zomers is.
We kunnen ons voorstellen dat jij nu brand van nieuwsgierigheid, op www.fashionobsession.nl kun je al het moois van Labee a Porter gaan bekijken.

FORGET THE RULES IF YOU LIKE IT WEAR IT