NIkkie by Nikkie Plessen Wintercollectie 2014- 2015 sneak preview: We can't wait!

Het is alweer een tijd je geleden maar het is nog lang niet uit ons hoofd. Wat was het een spetterende modeshow van Nikkie Plessen. Ze showde haar Nikkie by Nikkie collectie fall-wintercollectie 2014-2015 in Carré.

Het zomerseizoen was nog niet begonnen en wij waren alweer bezig met de wintercollecties van de komende winter. Nu zou je normaal gesproken zeggen dat we blij zijn dat de winter eindelijk voorbij is en dat de zomer eindelijk begint. Maar niets is minder waar. Juist op dat moment beginnen de inkopen voor volgende winter weer. En dat is altijd weer een feestje, maar dat heeft ook weer een enorm nadeel. We mogen dus al die mooie kleren zien, bewonderen en voelen. Maaaaaaaar we moeten er wel nog een half jaar op wachten voor de eerste wintercollecties van 2015 binnen komen. Wat een kwelling hihi.
Nou ja de zomercollectie van Nikke by Nikkie heeft alweer een hele boel goed gemaakt hoor. Die is erg mooi met geweldige Nikkie by Nikkie shirtjes, sexy Nikkie dresses, Elegante Nikkie Plessen jumsuits en nog heel veel stylish stuf. Het mooie van de Nikkie Colllecties is dat er steeds weer een thema in de collectie is verwerkt. In deze Nikkie Zomercollectie is er een serie met de Confessions print. Deze mooie foto print in zwart-wit  is stylish en hip. Door het zwart wit is het ook geweldig om te combineren en matched het met bijna alles.
Daaroverheen kwam de volgende verrassing verrassing met de Hoogzomer collectie van Nikkie by Nikkie. En wauw die was minstens net zo mooi, zo niet nog mooier. Ook hier zien we weer een terug komend thema in een printje; de Feathers print van Nikkie. Deze print heeft echt een zomerse Ibiza vibe. Eigenlijk is de hele Nikkie Plessen hoogzomer collectie Ibiza proof. Je zou het liefst alles in je koffertje wllen proppen om Ibiza onveilig te gaan maken. Maar natuulijk hoef je niet naar Ibiza om de Nikkie Fashion te showen. Het mooie van de kleding van Nikkie Plessen is dat het heel erg draagbaar is. En je mixed en matched het eenvoudig met elkaar of met andere items die je al in je garderobe hebt hangen.
We zijn tot nu toe helemaal blij met al het moois dat Nikkie Plessen voor ons heeft ontworpen.We zitten al weer op het puntje  van onze stoel te wachten op de volgende verrassing die ze voor ons in petto heeft; de komende Nikkie wintercollectie 

Deze Nikkie Plessen wintercollectie overtreft weer je stoutste dromen en is echt fenomenaal. Ze heeft deze collectie ook gelanceert op een manier zoals alleen Nikkie Plessen dat zou kunnen. De wintercollectie werdt aan ons en aan heel hip Nederland getoont in een Nikkie Plessen fashionshow in Carré. En echt iedereen was er, heel hip en bekend Nederland, de bladen en de TV. Nu is Carré het mooiste theater van Amsterdam en eigenlijk heel Nederland, zeker met al dat rode pluche. En dat was meteen de link naar haar Nikkie Fashionshow. De rode draad in de Nikkie Plessen wintercollectie is de kleur rood. De rode kleur uit de Nikkie Plessen wintercollectie 2014-2015 wordt gecombineerd met zwart en grijstinten en een touch of bleu als accent. Ze heeft met haar Nikkie Plessen modeshow een show neergezet die zeker niet had misstaan in parijs. De show was wervelend en spectaculair en steeds werden en weer stukjes show afgewiseld met optredens van Hans Klok. Als klap op de vuurpijk toverde Hans Klok Nikkie Plessen nog even tevoorschijn en het feest was compleet. Het aplaus wat Nikkie toen in ontvangst mocht nemen was oorverdovend en hartverwarmend. Ze had het meer dan verdient. We hadden al hoge verwachtngen van deze Nikkie Plessen show en we zijn echt van onze rode pluche stoeltjes afgeblazen.
We hebben er in ieder geval weer lekker veel van ingekocht, want kiezen was echt een onmogelijke taak. Nikkie Plessen heeft zichzelf weer een bewezen en overtroffen. De Nikkie Plessen fall-winter collectie 2014-2015 komt eind augustus bij ons binnen.

We can't wait...........................................

www.fashionobsession.nl/merken/nikkie-by-nikie