Relish fashion zomercolectie 2014

Het grootste deel van de relish fashion zomercollectie is inmiddels binnen. Er komen nu nog enkele items die onze zomercollectie van relish fashion compleet zullen maken. Ook in deze nieuwe Relish collectie zitten weer juweeltjes.

Het leuke aan Relish is dat ze in sfeerbeelden weken, het zijn alamaal aparte modethema's die bij elkaar horen. Die thema's van Relish zijn onderling heel verschillend maar toch kan je alles van Relish fashion erg mooi met elkaar matchen. Het mixen & matchen is op de modekaart gezet door Rachel Zoe. En ook onze Nederlandse stylist van de sterren en otwerpster Danie Bless is er een ster in. Relish fashion bewijst dat je voor mixen & matchen geen super dure fashion nodig hebt

Een van de modebeelden van Relish die echt de boventoon voert in de Relish zomercollectie is het thema met de pastel tinten. De kleuren zacht roze en mint groen zijn goed vertegenwoordigd in de relish zomercollectie van 2014. Zo zijn er de zachtroze donsjasjes van Relish. Deze zijn er in een mooi aansluitend model, dit gewateerde relish jasje is heerlijk om te dragen als het wat kouder is. Het model van dit Relish jasje is een beetje stoer, maar door de zacht roze kleur wordt het toch een sweet and sexy jacket van relish. Deze Relish donsjasjes zijn er ook in mint. Deze doorgestikte relish jas heeft weer een heel ander model dan het roze Relsh donsjasje. Door de schuine rits heeft dit donsjasje van Relish een stoerdere uitstraling.
Ook is Relish fashion erg goed in sexy en classy basics. De LBD van Relish is het perfect zwarte jurkje om altijd maar weer te dragen en steeds mee te verrassen. Deze relish jurk is mooi om te matchen met een stoer leren Ibana jaje en stoere moterboots. Maar aan de andere kant is deze LBD van Relish erg mooi met je hoogste en meest sexy heels voor een spannende date.
Relish fashion is echt Italian fashion, want je kan zeggen wat je wilt, maar wat zijn die italianen toch goed in ontwerpen. Het is sexy maar altijd classy fashion, maar Relish is ook betaalbaar en draagbaar .
Blij ons blog volgen voor meer updates van Relish fashion