www.fashionobsession.nlFrench style by Suncoo Paris

Suncoo online.

We zijn allemaal fan van de stijl van fashion from France. Het is zoals CoCo Chanel al zei: Zodra je de deur uitgaat,  doe1 accesoire af. En je bent stylish ten top. Want stiekem zijn we allemaal een beetje jaloers op het stijlgevoel van Parisiennes. Je hoeft niet geboren te zijn in Parijs om er als een echte Parisienne uit te zien. Want de style van Parijse vrouwen is nu online te shoppen op fashionosession.nl. Want hier shop je het Franse merk Suncoo onlineDe Parisienne is vooral chic, en ze eist kwaliteit. En dat is kenmerkend voor Suncoo fashion. De stijl die Francaises zo eigen gemaakt hebben is nu geen geheim meer, want met Suncoo zijn we minsten net zo chic.
De Suncoo zomer collectie is nu online te shoppen op fashionobssession.nl. Deze chique collectie is adembenemend mooi en straalt finesse en elegantie uit en is tegelijkertijd hip en vernieuwend. 

suncoo online

De besteseller dress van Suncoo is de Suncoo Palmtree dress. Deze mooie shift dress heeft een dessin van zwarte palmbomen. Jurkjes met palmbomen zijn DE hit deze zomer. Eigenlijk ook niet zo raar, want wij worden vrolijk van deze palmbomen print. Deze mooie jurk van SUNCOO heet heel toepasselijk de Suncoo Costa jurk. Dit jurkje heeft een shift model. Dit is typicaly French en erg elegant. Er zijn al heel veel fashion bloggers gespot in dit mooie Costa jurkje. Het is ook echt een typisch fashion blog jurkje. Stylish hip en chic.
suncoo dress
Het tijdloze Suncoo jurkje met de leopard print is ook een van onze fashion favorites. dit is de Suncoo Celie dress. Deze Celie dress is het perfecte jurkje om daar te dragen naar het komende mode seizoen. De shift dress is een signature look van Suncoo. Iedere vrouw ziet er onberispelijk uit in een jurkje in shift model. De leopard print in zwart wit is never out of fashion. En als speciale eye catcher zij de zomen van de mouwen voorzien van glanzende kralen