Supertrash at fashionobsessionSUPERTRASH Fall Winnter 2016

Happy to announce: Soon online, de nieuwste Supertrash collection.

Vanaf Juli voegen wij een nieuw merk toe aan onze andere mooie modemerken. Supertrash heeft niet heel veel introductie nodig en heeft een rotsvaste naam en reputatie in modeland. 
Supertrash is het modemerk van Olcay Gulsen, deze fashioable duizendpoot is geboren in Waalwijk en heeft Turkse roots. Het Supertrash verhaal begon in 2004 als merk van Ava Riley; Supertrash Born in La. In 2006 Begonnen Ava en Olcay een samenwerking en kwam Supertrash naar Nederland. Nu was Supertrash Born in LA, raised in Amsterdam. In 2009 Gaat Olcay alleen verder met Supertrash en maakt het succes na succes door. Inmiddels wordt Supertrash in meer dan 16 landen verkocht en is het een modemerk van formaat. Supertrash heeft de emotie van een designermerk voor prijzen die iedereen kan betalen. Betaalbare designer fashion, daar dromen wij meisjes van.

I SEEK TO MAKE WOMEN FEEL GOOD IN MY CLOTHING

QUOTE BY OLCAY GULSEN

 Vanaf deze zomer vindt je de niewste Supertrash kleding ook op fashionobsession.nl. De eerste items zullen zo rond juli online te shoppen zijn. In deze mooie Supertrash collectie zijn we heel veel natuurtinten en wit. We zijn per slot van rekening nog midden in de zomer. Dus deze Supertrash collectie zal daar ook perfect op aansluiten. Met erg mooie Supertrash dresses die je voor work & play kunt dragen, perfecte Supertrash denim broeken met geweldige pasvorm. Classy Supertrash blouses en nog heel veel meer. Ook hebben we heel veel mooie Supertrash tassen uitgezocht die je outfit compleet maken.
Als je ons blog blijft volgen, dan houden wij je op de hoogte van al het nieuws in modeland XOXO Fashionobsession.nl